Hot Destinations - шаблон joomla Mp3

 

Предколеден шопинг в Солун

 

Коледната премяна на Солун привлича с неповторимата си празнична атмосфера! Красив, бляскав и великолепен!

Не пропускайте и коледното градче в Експоцентъра, превърнат в едно магическо място, пълно със светлини, коледен дух и забавления!

 

1 ДЕН - 15.12.2018:

Отпътуване от София отстадион „Васил Левски” в 7:00 часа по маршрут: София – Кулата – Солун. Пристигане към обяд. Настаняване в хотел METROPOLITAN 3* - център, в близост до HELEXPO, където се намира коледното градче / в случай, че групата пристигне преди 14:00 ч. и хотелът няма възможност за настаняване – ще оставим багажа в багажно отделение и по-късно всеки ще се настани сам, когато му е удобно/.

Свободно време. Нощувка.

 

2 ДЕН - 16.12.2018:

Закуска / 7:00 – 11:00 ч./. В 10:30 освобождаваме хотела и се отправяме към най-големия МОЛ на Солун:Mediterranean Cosmos. Време за шопинг. Отпътуване за България около 13:30 ч. Пристигане в София вечерта.

Цена на човек, в лева :  
На човек в двойна стандартна стая 129.00 лв.
На човек в двойна супериор стая 139.00 лв.
3-ти възрастен в двойна стая 99.00 лв.
Доплащане за единична стая 45.00 лв.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с комфортен автобус;

1 нощувка със закуска в хотел METROPOLITAN 3*в гр. Солун;

Медицинска застраховка Асистанс с покритие 5000 евро / За лица до 5 г. и над 64 год. – има доплащане/;

Входни и пътни такси;

Водач през цялото пътуване.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40човека

 

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕпри недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.

ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” с ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица № 03700100001313. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa

Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден / не на нощувка /.

Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка 2.00 лева на човек, на ден.

Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Фирмата си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост се спира при първа възможност, но слизат само нуждаещите се /.

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:           15 ДЕКЕМВРИ